Inschrijven

Wil je je kind aanmelden voor een van onze opvangmogelijkheden? Gebruik dan het onderstaande inschrijfformulier. Zodra je alle gegevens hebt ingevuld, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Heb je al eerder vragen? Neem  gerust contact op met een van onze medewerkers. Deze vind je op onze contactpagina.

Ouder / verzorger 1 (correspondentie- en factuuradres)

     

Ouder / verzorger 2

     

Medische gegevens

Gegevens kind

     
     
Bijzonderheden (bijvoorbeeld medicijnen, allergieën, dieet)

Gewenst opvang

Voorkeursdagen *

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Verlengde peuteropvang tot 14.00 uur (indien mogelijk)

     

Voorkeurlocatie** s.v.p. aankruisen wat van toepassing is. De openingsdagen en tijden zijn per locatie verschillend, zie hiervoor onze tarievenlijst.


Opmerkingen/vragen

Je gegevens en de verwerking ervan vallen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) als onderdeel van The General Data Protection Regulation (GDPR), welke door de Europese Unie is bedoeld als bescherming van persoonsgegevens en privacy van burgers.

Door het invullen en verzenden van dit inschrijfformulier verleen je toestemming voor het verzamelen en verwerken van je persoonsgegevens. Het doel hiervan is voorzien in kinderopvang en de uitvoering van de Plaatsingsovereenkomst voor de kinderen die vallen onder jouw verantwoordelijkheid als ouder of voogd.

Conform de AVG heb je daarbij op verzoek onder meer recht van inzage, correctie of verwijdering van gegevens.Hartelijk dank voor de inschrijving. Heb je nog vragen? Bel ons gerust.