nieuwsbericht

Vacature Manager Kinderopvang

Wij zijn op zoek naar uitbreiding van ons managementteam! Hiervoor zoeken wij een gedreven, enthousiaste manager met bovenal passie voor het individuele kind en de individuele medewerker. “Ieder kind groeit en glundert als hij of zij volop ontdekt en anderen ontmoet. Daarom zoeken we bij elke locatie naar een verbinding met andere werelden. Zo verbinden we de kinderen met diverse vormen van sport en spel op de locatie bij de sportvelden. Een andere waardevolle verbinding – van kinderen met ouderen - zien we dagelijks op Odendael. Een mooie ontmoeting waar jong en oud zichtbaar blij van wordt”

Een kind dat speelt en zich veilig voelt, is gelukkig en ontwikkelt zich het best. Zeker als het de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Vanuit die gedachten is De Verbinding in 1996 gestart op een kleinschalige locatie. Inmiddels is de organisatie gegroeid naar 14 locaties met kinderdagverblijven, peuteropvang, voorschoolse en buitenschoolse opvang en daar waar wenselijk het “plus-concept”.

In onze aanpak vinden we het belangrijk dat … 

… we het kind opvangen in een omgeving die is ingericht zoals zijn eigen belevingswereld. Daarom werken we graag met verticale groepen met kinderen van verschillende leeftijden. Zo’n verticale groep werkt als een groot gezin, waar kinderen elkaar helpen en leren van elkaar. 

… het kind altijd spelenderwijs bezig is bij ons. Door te ontdekken en anderen te ontmoeten bijvoorbeeld, en vooral door hem of haar aan te moedigen tijdens zijn bezigheden. Daardoor groeit hij extra in z’n ontwikkeling. 

... het kind onze locatie ervaart als een veilige en sociale omgeving. Zodra je kind zich veilig voelt, ontwikkelt hij zich namelijk het beste. Daarom houden we bewust alle groepen kleinschalig en streven we naar zo min mogelijk personele wisselingen.

… respect en een liefdevolle aanpak vooropstaat. Elk kind mag er zijn met zijn unieke karakter en achtergrond. Dus ook als je kind een taal- of sociale achterstand heeft. We zijn ervan overtuigd dat het voor allen het beste is als iedereen samen optrekt en leert van elkaar. We zijn dan ook trotse drager van het VE-label. 

Vacature Manager Kinderopvang voor 27 - 36 uur in de week, verspreid over 4 dagen. Reageren kan t/m 31-08-2022

Als manager kinderopvang ben je hét gezicht voor alle facetten van de locaties van de Verbinding. Elke dag vertrouwen ouders het meest kostbare bezit toe aan jou en jouw team. Voor ouders ben je het eerste aanspreekpunt over onze dienstverlening. Het pedagogisch klimaat van De Verbinding weet jij te vertalen naar de werkvloer en je bent hierin een rots in de branding voor de medewerkers. Vanuit jouw ondernemerschap weet jij de locaties en teams naar een hoger niveau te tillen en overtref je graag verwachtingen. Dit allemaal om 1 doel te bereiken; ieder kind in de opvang laten groeien en glunderen door volop ontdekking en ontmoeting.

Dit lukt je door; 

- Het team op enthousiaste, creatieve wijze te inspireren, motiveren en begeleiden.

- Zorg te dragen voor een optimale personeelsbezetting en rooster samen met de planner. 

- Initiatief te nemen en op de hoogte te blijven binnen alle relevante netwerken rondom kinderopvang in Meijerijstad en het nauwlettend volgen van de landelijke ontwikkelingen. 

- De verantwoordelijkheid te nemen voor een gezonde bedrijfsvoering. 

Speelveld

Als manager heb je een nauwe samenwerking met de directie, pedagogisch medewerkers, de pedagogisch coaches, maar ook met netwerkpartners in het veld. De Verbinding onderscheidt zich door het bieden van mogelijkheden voor kinderen met bijzondere vragen. Dat kunnen vragen zijn op het gebied van gedrag, maar ook vragen van zintuiglijke, lichamelijke of verstandelijke aard. Mede hierdoor worden pedagogisch medewerkers uitgedaagd hun vakmanschap te vergroten en dienstbaar te maken o.a. binnen het onderwijs en andere maatschappelijke verbanden. Wat breng je mee? We zoeken een collega die georganiseerd en zelfstandig kan werken. Je bent daarnaast geduldig, enthousiast, stressbestendig en gepassioneerd in de omgang met medewerkers en externe partners. Je kijkt altijd naar de toekomst en bent constant bezig met het verbeteren van je eigen resultaten en die van jouw team. Je bent ondernemend en houdt ervan met je voeten in de operatie te staan, maar je kunt ook het overzicht bewaren en de organisatie verder laten ontwikkelen en voorbereiden op de toekomst. Hiermee doelen we voornamelijk op jouw managementvaardigheden, strategisch inzicht en klantgerichte instelling. Daarnaast voldoe je aan de volgende speerpunten; - Afgeronde HBO/WO opleiding; - Meerdere jaren managementervaring. Binnen de kinderopvang is dit een pré maar dit kan bijvoorbeeld ook binnen zorg, Retail of commercie zijn; - Communicatief vaardig, organisatorisch en een flinke dosis lef, energie en positiviteit. 

Wat bieden wij?

 Enthousiaste, energieke collega’s en een bruisende organisatie volop in ontwikkeling;

 Een dienstverband van 27 tot 36 uur per week;

 Oog voor jouw ontwikkeling door middel van diverse opleidingen;

 Salaris conform CAO Kinderopvang 

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar: 

patty@deverbinding-sintoedenrode.nl of ingrid@deverbinding-sintoedenrode.nl